CSIBRA ALETTA

14 éve vagyok a tánciskola tagja és versenyzője illetve 9 éve van saját tanfolyamom.

Jelenleg Budapesten és Pilisszentkereszten is tanítok táncot különböző korosztályoknak kezdő és haladó (versenyzői) szinten. Büszkén mondhatom, hogy versenyző táncosaim az évek folyamán a tanfolyami órákon való gyakorlás útján nőtték ki magukat, hogy csoportban és szólóban eredményesen képviselhessék a tánciskolát hazai és külföldi versenyeken.

Hip Hop & Afro | Haladó csoport #alettascrew
Azoknak a táncosoknak ajánlom, akiknek tetszik a stílusom és KÖZÉPHALADÓ, HALADÓ szintű táncosként kategórizálják be magukat. A technikai tudás egyébként nem elvárt, mert jelenleg is van olyan táncosom, aki tavaly nálam kezdett el táncolni 25 évesen és van olyan, aki már egészen gyerek korától versenyszerűen sportol, de az órákon gyors a haladási tempó. Alapvetően a célom az, hogy az általam kedvelt stílusokat, mint például Afro, Ghettofemme, Hip-hop a saját mozgáskultúrámmal vegyítve koreográfiába foglalva tanítsam óráimon a tanítványkáimnak. A koreográfia oktatásán kívül, nagyon fontos és helyet kap a tanfolyamon a bemelegítés, stílus gyakorlatok és az erősítés is. Bulikás hangulat és a gyorsabb izzasztó táncok oktatása az ami többször előfordul, de igyekszem egymás után más hangulatvilágú-zeneiségű koreográfiákat oktatni, így előkerülhet egy-egy érzelmesebb, nőiesebb tánc is.

Hip Hop & Afro | Kezdő csoport #alettascrew
Azoknak a táncosoknak ajánlom ezt az óra típust, akik szeretnék megtanulni az általam oktatott stílusok alapjait mélyebben elsajátítani. Teljesen kezdő táncosok, tehát akik még sosem táncoltak is tudnak csatlakozni a tanfolyamhoz. Illetve az újra kezdőket és azokat akiknek nincsen elég önbizalmuk más órán megmutatni magukat vagy szimplán nem érzik még magukat a KÖZÉPHALADÓ, haladó szinten szeretettel várom ezekre az óráimra. A tanulási tempót abszolút a tanítványaimra építem. Sok magyarázat, bemelegítés, stílus gyakorlat jellemzi ezeket az órákat, ami nagyjából az óra felét kiteszi. Változatosak a koreográfiák, amiket szintén az alapoktól kezdünk (hip-hop, afro, ghetto femme stb. stílusjegyeiben). 

REGISZTRÁCIÓ LETTI TANFOLYAMÁRA

Tanfolyamainkra az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Letti tanfolyamainak időpontja:
KEZDŐ AFRO, HIPHOP ÓRÁK: KEDD & CSÜTÖRTÖK 16:00-17:30
HALADÓ AFRO, HIPHOP ÓRÁK: KEDD & CSÜTÖRTÖK 17:30-19:00