BAKK KRISTÓF

Bakk Kristóf vagyok, és immáron 12 éve annak, hogy a tánc szerves részéve vált a mindennapjaimnak. Miután tagja lettem az AK tanári karnak, a 2021 szeptemberében induló Alapképzés tanfolyamom mára egy középhaladó szintű csoporttá fejlődte ki magát, és az utóbbi egy évben Art & Hip-Hop néven tevékenykedünk az Art Kingdom Dance Complexben. Na de hogy mire is számíthattok tőlem a képzés során? Bármire is. Alapvetően, mint táncos nagyon szeretek a végletek között mozogni a művészi, akár elvontabb életérzéstől a commercial vonalig, valamint a hip-hop elemeit ötvözni a saját mozgásformámmal. Számomra fontos, hogy tánc közben megtanuljunk kommunikálni, tudjunk érzelmeket kifejezni, és akár egy egész történetet elmesélni.
Mivel az óráim javarészt koreográfia orientáltak, így minden egyes alkalommal a technika mellett nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a táncosok korlátokat nem ismervén fedezzék fel önmagukat, sajátítsák el a mozgássort, miközben egyre közelebb kerülnek saját magukhoz egy garantáltan biztonságos és szupportív környezetben.
Legfőbb célom, hogy a képzés során minden táncost közelebb hozzak egy nyitott szemlélethez, hogy olyan szerteágazó tudást és magabiztosságot adjak át, hogy akár egy félév után azt érezhessék, hogy megérettek a haladó/masterclass órákra egyaránt.

REGISZTRÁCIÓ KRISTÓF TANFOLYAMÁRA

Tanfolyamainkra az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Kristóf tanfolyamának időpontja:
ALL LEVEL ART & HIPHOP: PÉNTEK 19:00-22:00 (dupla óra)