LACZAI KIARA

Az óráimat azoknak ajánlom akik a táncban,nem csak mozgást hanem egyfajta terápiát is látnak! Fontosnak tartom a nőiesség, magabiztosság, kiállás fejlesztését, mindehhez pedig hozzáteszünk némi technikát és persze magassarkút!

A High heels órák nagyban hozzájárulnak a nőies mozgás, szép tartás, hajlékonyság, központi izomzat fejlesztésében! Emelett pedig segít megtalálni a belső női energiákat, ezzel magabiztonságot adva az élet minden területén! Eleinte ijesztőnek tűnhet a magassarkú, de ne aggódj az alapképzés része hogy megtanulj biztos lábakon mozogni!
Óra felépítése:
alapos bemelegítés, nyújtás, erősítés, tréning gyakorlatok (pózok,kiállás,séta), tecnikai ismeretek (földhasználat, forgás, sorgyakorlatok)
Koreográfiák: különböző stílusok, kezdő szinten!
Videózás (elsősorban saját célra, ezzel is viszont láthatod magad, ami segít szembenézni a benned rejlő csodanővel!
Ha úgy érzed, szívesen kipróbálnád magad a High Heels világában várlak sok szeretettel!

Women’s Performance | All level órák:
Számomra nem csak a koreográfia elsajátítása az első egy órán, hanem hogy átadjam azt az érzést amivel mindenki ráérez a saját előadásmódjára hogy teljesen kitudjon bontakozni mint táncos. Az igazi csajos hip-hop fogja képezni az óráimat pont mint amiket láthatsz akár egy Beyoncé, egy Jennifer Lopez vagy bármelyik hozzájuk hasonló előadó videoklipjében illetve koncertjén. Ezért kapta az órám a Women’s Performance elnevezést mert ha célod hogy színpadon táncolj egy koncerten vagy egy TV műsorba esetleg versenyen, akkor megtudd szerezni hozzá a kellő tapasztalatot! Ez az óra az alapok elsajátításáról, a kihívásokról, a határaink feszegetéséről, a technikáról , a kisugárzásról és a gyors memória fejlesztéséről fog szólni illetve arról hogy elérd magadban azt a szintet amit szeretnél és merj igazán dögös csajszi vagy akár fiú lenni tánc közbe!
Az órákat tekintve lesznek koreós-videózós órák, tréning órák és challenge jellegű órák.

REGISZTRÁCIÓ KIARA TANFOLYAMÁRA

Tanfolyamainkra az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Kiara tanfolyamainak időpontja:
ALL LEVEL WOMEN’S PERFORMANCE: HÉTFŐ & SZERDA 19:00-20:30
ALL LEVEL HIGH HEELS: PÉNTEK 19:00-21:30 (dupla óra)