VARZSIK DÓRA

Az életem a tánc már óvodás korom óta, az évek alatt számtalan táncstílust és mozgásformát kipróbáltam. A jazz-funk az, amiben igazán önmagamra találtam, mint nő és mint táncos. Mindig is érdekeltek más stílusok alap technikái is, ezért elvégeztem egy Modern-kortárs tánccsoportvezetői képzést, ahol megismerkedtem a klasszikus balett, jazz és modern táncok világával.

Az óráimon szeretek kiemelt figyelmet szentelni a tréningezésnek, mert hiszek abban, hogy nagymértékben hozzájárul a táncosok és fejlődni vágyók mozgásához, táncolás közben pedig felhasználjuk a tréning alatt elsajátított technikai tudást. Mindig arra törekszem, hogy minél változatosabb hangulatvilágú koreográfiákat alkossak, de legtöbbször megtalálható bennük a nőiesség valamilyen formában.

A jazz-funk tanfolyam all-level, tehát mindenkit várok sok szeretettel, akit érdekel ez a stílus táncos múlttól és tudásszinttől függetlenül. Célom, hogy mindenki megtalálja az óráimban a maga kihívását, önmagához képest fejlődjön a lehető legtöbbet és megtanulja kihozni magából a maximumot.

REGISZTRÁCIÓ DÓRI TANFOLYAMÁRA

Tanfolyamainkra az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Dóri tanfolyamának időpontja:
ALL LEVEL JAZZ FUNK: HÉTFŐ & SZERDA 20:30-22:00