HEFLER DÁNIEL

A sport gyerekkorom óta meghatározza az életemet, a tánccal 15 éves koromban találkoztam, rá pár évre kezdtem el komolyabban foglalkozni vele, tanulni róla, mára már az Art Kingdom Dance Community egyik vezetője vagyok.
A tánc oktatásával, események szervezésével, a brandünk építésével és maga az egyesület menedzselésével telnek mindennapjaim.
A táncsulink versenycsoportjaival, számos hazai versenyen elért siker után, fiú csapatommal a Side Effect-el külföldön is sikerült megvalósítanunk kitűzött céljainkat, világversenyeken, többszöri dobogós helyezés után a lengyel World of Dance-en 1. helyezést értünk el.

Haladó/Masterclass óráimra korlátok nélkül, a tehetségem és elképzeléseim legjavát beleadva készülök fel, igyekszem változatos órákat tartani és külföldi szintű kihívások elé állítani tanítványaimat. Az óra gyorsabb tempóban zajlik de egyszerűbb, élvezhetőbb táncok is előfordulnak, bár azoknál is törekszem rávezetni diákjaimat a legjobbjukra. Az óra ereje bennem és a színvonalas táncosokban rejlik, akik nagy hatással vannak egymásra. A hajtás és egymásnak való megfelelés meggyorsítják a fejlődési folyamatokat, a táncosok pedig rendkívül inspirálják egymást. Várok mindenkit aki magasabb szinten űzi vagy szeretné űzni ezt az élvezetet.

Az „all level” jelentése az én értelmezésemben, könnyedebben elsajátítható, középszíntű koreográfiák az élvezetek jegyében. A lényeg, hogy mosolyogjunk és emellett fejlődjünk is. Ha szeretsz táncolni, tetszik amit csinálok és nem vagy teljesen kezdő akkor itt a helyed. Szeretem a tanítványokat ráébreszteni, hogy többre is képesek, ezt a lassabb tempóval, alaposabb tanítással és az általam adott push-al igyekszem elérni.
Az óra rendkívül szeretetteljes hangulatú, igyekszem változatosan és sokszínűen kreatívkodni ezen a tanfolyamon is.

Ha megjött a kedved egy kis “hefler” hiphophoz, akkor várlak szeretettel.

REGISZTRÁCIÓ DANI TANFOLYAMÁRA

Tanfolyamainkra az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Dani tanfolyamainak időpontja:
ALL LEVEL HIPHOP ÓRÁK: HÉTFŐ & SZERDA 17:30-19:00
MASTERCLASS HIPHOP ÓRÁK: HÉTFŐ & SZERDA 19:00-20:30