BÖRCZI BARBARA

Egy kis háttérinfó rólam;
Immáron 18 éve tanítok, és a versenyzés a kezdetektől fogva szerelem volt számomra. Az a fajta koreográfus/tanár voltam, vagyok, aki végigjárta a ranglétrát, és megismerkedett az utolsóból elsővé válni fizikai, és lelki élményével. Így több, mint egy évtized alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, a koreografálással, trendekkel, csapatépítéssel, összetartással, buktatókkal, nyerés kezelésével, és a veszteségen való felülkerekedéssel kapcsolatban is.
Emiatt a sokszínű tapasztalat miatt, tudok hinni minden egyes évadban töretlenül a táncosaimban, és mindabban, amit színpadra állítunk.

VERSENYZŐI KÉPZÉS:
Nagyon fontos része a programnak az önbizalomépítés, testtudatfejlesztés, az akaraterőnk növelése, különböző AK-ban használt fúziós tánctechnikák kezdő szinten való elsajátítása, stílusgyakorlatok, improvizációs készség fejlesztése, illetve az, hogy egy igazi MEGACREW jellegű versenykoreót minél tökéletesebben táncolhassunk el. No meg persze az, hogy mindezt egy olyan közösségben tehessük meg, ami támogat, és elfogad minket, bármilyen rossz napunk is van.

Az órákra jelentkezhet bárki, kortól, nemtől, tánciskolai hovatartozástól függetlenül.

REGISZTRÁCIÓ BARBARA TANFOLYAMÁRA

Tanfolyamainkra az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Barbara tanfolyamainak időpontja:
AK STÍLUSÓRÁK (all level): KEDD & CSÜTÖRTÖK 19:00-20:30
VERSENYZŐI KÉPZÉS: KEDD & CSÜTÖRTÖK 20:30-22:00