KŐHALMI ENDRE

10 éve vagyok az iskola tagja illetve versenyzője (Side Effect – kis csoport, Napoleon – formáció), és 6 éve van saját tanfolyamom, amely az évek alatt kezdő csoportból középhaladóvá, majd haladóvá nőtte ki magát. Ebből a csoportból kerülnek ki az A.K. POWA versenycsoportom tagjai, akik a hazai versenyeken mérettetik meg magukat.
Eredmények az Art Kingdom versenyzőjeként:
– A.K Napoleon formáció 3szoros back-to-back-to-back Fusion Dance Contest Winner
– World of Dance Warsaw 6ik helyezés
– World of Dance Europe TV show 3ik helyezés
– Side Effect kiscsoport 2szeres back-toback Fusion Dance Contest Winner
– Hip Hop Unite World Championship Winner 2016
– World of Dance Warsaw Upper Division Winner 2018
– World of Dance Warsaw Team Division Winner 2019

Óráim:

  • Alapképzés
    Ajánlom mindenkinek, aki kezdőbb (akár teljesen kezdő) szintű, egyáltalán nem, vagy csak alapszinten ismerkedett eddig a hip hop tánccal, vagy szeretne jobban elmélyedni az alapvető technikákban.
    A program célja: lelkileg a határozott kiállás, belső hit, és önbizalom, fizikai síkon pedig az alapos és TUDATOS táncos létforma. Az óráknak egy fix szerkezetük van. A 60 perces online képzések 30 perces része csak és kizárólag TECHNIKAI TRÉNING, és stílusgyakorlat, majd pedig 20 perc mozgássor, vagy könnyedebb koreográfiatanulás az adott stílusokon belül. A “maradék” 10 perc pedig a tánc gyakorlására, illetve a lelkiség erősítése szolgál. Egy Alapképzés program heti 2 online órát, és heti egy alkalom “feedback” et tartalmaz – szinten online formában
  • Videó class
    ALL level videós óráimat ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy igazán inspiráló és jó hangulatú közegben tanulni, egy belevaló közösséghez tartozni. Az órák 3 fő célja az önfeledt szórakozás, látókörünk/határaink tágítása, és ennek minél kreatívabb formában történő dokumentálása 😛 Várlak sok szeretettel, ha kipróbálnál minél több stílust (köztük akár pár „furábbat” :D), és közben szeretnéd minél jobban érezni magad! J

Életút

Világéletemben sportoltam, a tánc felé 2007ben fordultam. Eleinte hip hoppal kezdtem Pécsett, és alkalmi jelleggel modern órákra jártam, majd a gimnázium utolsó évében Budapestre költöztem és Földi Béla trainingjeire jártam intenzíven egy évig. Az érettségi után ismét Pécsre kerültem, majd 2 évre rá a sors úgy hozta, hogy felvettek a Táncművészeti Főiskola Divattánc szakára, ezért úgy kezdtem el szervezni az életem, hogy Szeptembertől ismét Pesten folytathassam. Akkor még nem is tudtam, hogy az, hogy felvettek, nem is amiatt lesz sorsfordító esemény az életemben, mint azt elsőre gondoltam. J A „felkészülés” hónapjaiban látogattam el először az Art Kingdom (akkor még I am Dirty Dancecrew) 1 hetes táborába, ami annyira megfogott, hogy rögtön bejelentkeztem a nyár végi intenzív táborba is, és Szeptembertől a főiskolai tanulmányok mellett minden nap bejárt a studioba is. Ekkoriban és (ennek hozadékaként) kaptam meg az első televíziós munkáimat is. Habár a főiskolai tanulmányaimat 1 évvel a diploma előtt abbahagytam, az Art Kingdom iránti szerelem és elköteleződés azóta is töretlenül tart.

Eddigi televíziós munkáim:
– X faktor 4 évad
– Nagy Duett
– Szombat Esti Láz
– Álarcos Énekes

facebook: Endre Kristóf Kőhalmi

instagram: endrekohalmi

telefonszám: +3630 6499565

email: endrekkohalmi@gmail.com

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.