DINNYÉS GERGŐ

9 évesen találkoztam először a tánccal szülővárosomban, Kecskeméten, ekkor már nővérem táncolt, édesanyám pedig látván az érdekeltséget az arcomon, beíratott az akkori általános iskolám tánc óráira, ahol én voltam az egyedüli fiú. Ahogy telt az idő, a hobbiból életforma lett, és már gyermekként is az álmom a nagy Amerika lett.
13 éves koromtól helyi hip hop tánciskola tagja voltam, és 19 évesen költöztem fel Budapestre, hogy nekivágjak és komolyan foglalkozzak a tánccal.
Első hely az Art Kingdom volt, és az azóta sem változott. Idén 21 évesen sikerült elérnem egy nagy álmomat és kijutottam Los Angelesbe egy videó verseny által nyert ingyen jeggyel egy táborba, ahol olyan álmok teljesültek amikre nagyon régóta vágytam, így hazaérkezésem után azt éreztem, hogy ha keményen küzdünk azért amit szeretnénk, igen is elérhetjük.
Új lehetőségeim és ambícióim által vezérelve célom, hogy az Art Kingdom tanári kar tagjaként, lehető legjobb tudásom szerint segítsek a hozzám érkezők álmait megvalósítani, illetve hogy együtt, családiasan nagy dolgokat elérjünk.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.