Kedves érdeklődök!
Először is bemutatkoznék, én Bugyó-Csibra Aletta (Letti) vagyok az Art Kingdom Dance Community egyik tánctanára. 12 éve vagyok a tánciskola tagja és versenyzője illetve 7 éve van saját tanfolyamom is, amely már haladó csoporttá nőtte ki magát és amelynek tagjaiból már egy versenycsoport is (SUPREME) képviseli magát a hazai megmérettetéseken. Emelett pedig elindult a kezdő tanfolyamom.
 A kezdetek óta szerettem volna már kipróbálni magam egy kicsit más vonalon elindulva, amely ugyanúgy egy testképzési forma, de nem tánc, hanem az erőnléti edzés. Úgyhogy büszkén jelenthetem be, hogy már workout órámra is lehet jelentkezni!
Videoclass #alettascrew 
-> Azoknak a táncosoknak ajánlom, akiknek tetszik a stílusom és KÖZÉPHALADÓ, haladó szintű táncosként kategórizálják be magukat. A technikai tudás nem elvárt, mert jelenleg is van olyan táncosom, aki tavaly nálam kezdett el táncolni 25 évesen és van olyan, aki már egészen gyerek korától versenyszerűen sportol. Alapvetően a célom az, hogy az általam kedvelt stílusokat, mint például Afro, Ghettofemme, Hip-hop a saját mozgáskultúrámmal vegyítve koreográfiába foglalva tanítsam óráimon a tanítványkáimnak. A koreográfia oktatásán kívül, nagyon fontos és helyet kap a tanfolyamon az alapos bemelegítés, nyújtás illetve az erősítés is. Az erőnlét fontos, mert a táncaimra jellemző, hogy nagy intenzitású mozdulatok vannak benne. Így minden táncosomnak ajánlom pluszba a workout óráimat is. Afro, Ghetto femme táncok, amik rám leginkább jellemzők. Bulikás hangulat és a gyorsabb izzasztó táncok oktatása az ami többször előfordul, de igyekszem egymás után más hangulatvilágú-zeneiségű koreográfiákat oktatni, így előkerülhet egy-egy lasabb, érzelmesebb, nőiesebb tánc is. Szeretem az általam letanított táncokat „videoprojektbe” foglalni, így a jó hangulatú órák mellett egy jó emlék is szokott készülni a koreókról különböző helyszíneken (például elhagyott épületben, erdőben, akár az utcán) videó formájában.
Ezenkívül Supreme nevű versenycsoportomat is a tanfolyamomra járó táncosok képezik.
6 éve veszünk részt különféle hazai megrendezésű versenyeken nagy sikerrel. Idén is szeretnénk ezt folytatni, ha lesz rá lehetőségünk. Ha valaki szeretne nálam versenyző lenni, akkor annak feltétele, hogy lelkesen járjon rendszeresen az óráimra és jelezze felém, hogy szeretne versenyezni.
Alapképzés #alettascrew
->Azoknak a táncosoknak ajánlom ezt az óra típust, akik szeretnék megtanulni az általam oktatott stílusok alapjait mélyebben elsajátítani.
Teljesen kezdő táncosok, tehát akik még sosem táncoltak is tudnak csatlakozni a tanfolyamhoz. Illetve az újra kezdőket és azokat akiknek nincsen elég önbizalmuk más órán megmutatni magukat vagy szimplán nem érzik még magukat a KÖZÉPHALADÓ, haladó szinten szeretettel várom ezekre az óráimra.
A tanulási tempót abszolút a tanítványaimra építem.
Sok magyarázat, bemelegítés, stílus gyakorlat jellemzi ezeket az órákat, ami nagyjából az óra felét kiteszi.
Változatosak a koreógráfiák, amiket szintén az alapoktól kezdünk (hip-hop, afro, ghetto femme stb. stílusjegyeiben).
Aki pedig úgy érzi, hogy szeretne szintet lépni, természetesen lehetőség van feljebb kerülni a haladós tanfolyamomba.
Ezenkívül a workut órák az alapképzéses táncosok számára a kezdetektől elérhetőek, ha szeretnék fejleszteni erőnlétüket.
Workout #alettascrew
ÚJ típusú testképzési órám, amelyet régóta szerettem volna már bevezetni a táncórák közé.
->Ajánlom mindenkinek, aki szeretné az állóképességét növelni, attól függetlenül, hogy táncolt-e korábban vagy sem.
Az órák célja, hogy rendszeres fizikai edzést biztosítson otthonról vagy a teremből, azoknak, akik úgy érzik szüksége van a testüknek az erőnlétre.
Minden testrészt megfogunk mozgatni, különböző eszközöket l használva, különböző erősítési technikákkal.
A táncosaimnak, akik alattam szeretnének fejlődni, kiteljesedni, esetleg versenyezni mindenképpen sokat ad ez az óratípus, hiszen a koreógráfiáim maximális elsajátításához magas fokú fizikai erőnlét szükségeltetik, az erős, gyors és nagy intenzitású mozdulatok kivitelezése végett.
Az én részletesebb kis történetem 
Igazából a tánc egészen kicsi korom óta velem van, együtt nőttünk fel.
4 éves koromban íratott be anyukám engem és a húgomat nem is tudom milyen stílusú táncra, de nagyon cukik voltunk pici dresszben. Imádtam mozogni, meg sok emberrel a színpadon egyszerre állni. A lámpaláz ellenére is mindig nagyon sok erőt adott ez. Mivel egy kisebb falucskában lakunk, amilyen lehetőség adott volt helyben, olyan stílusú táncot próbáltam ki. Volt ez páros tánc, moderntánc, fitness, néptánc… Mai napig utálok unatkozni és semmit sem csinálni, ezt igazából el sem tudom képzelni, ezért inkább folyamatosan mozgok. A néptánc egy egészen más jellegű dolog a hip-hophoz képest, de egy felnőtt csoporttal nagyon sokat jártunk fellépni – énekeltünk és táncoltunk egyszerre, hagyományőrző módon és ezt mindig nagyon imádtam.
A hip-hopot egy táncos fellépésen láttam meg, ahogy bő nadrágban RNB zenére nyomták a fiúk és lányok egyszerre. Sosem voltam egy vékony alkat, ezért a klasszikusabb típusú táncok úgy éreztem nem feltétlen az én testemnek lettek kitalálva, ezért is tetszett meg különösen ez a világ. Természetesen ez az edzés nem a mi falunkban volt, ezért anyukánk heti háromszor vitt minket kocsival át a próbákra. Több, mint 6 évig voltam Farkas Zolee tanítványa, aki a Rainbow Team Se tánciskola vezetője. Ő szeretette meg velem a hip-hopot és ő általa találkozhattam a mentorommal, edzőmmel és példaképemmel Börczi Barbarával.
Most megint csak eltelt 12 év. 12 év?! Te jó ég. Hát igen… Azóta vagyok itt az Art Kingdomban, azóta csinálom szívvel lélekkel ezt az egészet. Sokat gondolkozom: ez egy hobby? Nem… Ezeket most mind leírva megint rájövök, hogy ez egy vezérfonala az életemnek, ami köré építettem a többi kis dolgomat. Dehogy pontosan mi is ez? Sokat gondolkodom, hogy mit jelent nekem a tánc. Nagyon sok mindent, olyan mint egy lételem. Felkelek, tanulok, dolgozom, TÁNCOLOK, alszom. Igazából nem telik el egy nap, hogy ne táncoljak vagy ha igen, akkor gondolok rá fejben vagy éppen otthon edzek egy kicsit a következő órára. Imádom Bubit, Ghetto 7-t, a lányaimat és mindent, amit ennek az egésznek köszönhetek. Sokat tanultam az életről, magamról és remélem majd a kisbabám is tanulhat ebben a tánciskolában
A táncban az egyik legnagyobb vágyam az, hogy valakinek én lehessek a példaképe, aki ezt hangosan ki is mondja és komolyan így is gondolja. Én is szeretnék olyan ember lenni, akire mások felnézhetnek és azt mondhassák:  „igen én ilyen szeretnék lenni!” Azt kívánom, hogy a mostani tanítványkáim olyan eredményeket érjenek el a tánc terén, amilyet szeretnének.
Nem vagyok az a kimondott álmodozó típus, de nem azért mert nem hiszek… Nekem még mindig van Jézuskám és lelkesen teszem ki a Télapónak a tejet az ablakba. Hanem mert szeretek Letti lenni és hiszem, hogy az utam amin vagyok jó és úgy lesz jó, ahogy én alakítom.
Kérdés esetén, keressetek infoért engem:
-itt facebookon (Aletta Bugyó-Csibra)
-instagramon (alettacsibra)
-telefonon: +36-20/959-0868
Szép táncos napokat mindenkinek!
LETTI