BUGYO GYIMA

2010-ben kezdet el érdekelni a tánc világa, ekkor még csak heti 2x60perces rendszerességgel. 2012. Szeptemberében csatlakoztam az Art Kingdom-hoz, ahol Börczi Barbara keze alatt komolyabb figyelmet fordítottam a testtudatomra, mozgásomra, amit nap mint nap fejlesztek.

Ennek köszönhetően ismerkedtem meg a Ghetto, Hip-Hop, Vogue, Waack stílusokkal. 2013-as évre visszagondolva talán ez volt a meghatározó évem, örömmel és bánattal teli.

Lehetőségem nyílt, hogy részese lehessek egy 40 fős Megacrew formációnak. Amivel sikerült megnyernünk a Hip-Hop International első hazai versenyét, ami nagy örömmel töltött el. Ugyanebben az évben volt a Sideeffect válogatás, ahova nem sikerült bekerülnöm, akkor nagyon rosszul éltem meg, hetekig emésztettem miatta magam. Úgy gondolom, szükség volt arra a kudarcra, mert utána nagyobb intenzitással, erőbedobással küzdöttem és tanultam, mindazért ami a szenvedélyem.

2014-ben kezdet el érdekelni a KRUMP világa, ami azóta is a hozzám legközelebb álló stílus. Szeretnék benne rengeteget fejlődni, hogy egyszer a hazai képviselőjévé válhassak. Jelenleg ez az elsődleges célom a táncban.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.