ALAPKÉPZÉS

MI IS AZ AZ ALAPKÉPZÉS?

Az Alapképzés programjait azoknak ajánljuk, akik vagy teljesen kezdők egy egy táncstílusban, vagy pedig olyan alapos tudást szeretnének szerezni bizonyos mozgásformákban – melyekre a később tudnak építeni. Sok tanár, profi táncos is kezdett már el “Alapképzés” programot, bennük a maximalizmusra való hajlam volt a motiváló erő a program irányába. Maga a képzés ötlete immár 3 éve keletkezett, az “alapítóanyja” nem más, mint az Art Kingdom női vezetője: Börczi Barbara.
Barbi keze alól kerültek ki a mai Art Kingdom nagy oktatói, illetve több külsős oktató, tánctanár kezdte nála pályafutását, vagy csatlakozott hozzá akkor, mikor már profi táncosként dolgozott. A programok célja; lelkileg a határozott kiállás, belső hit, és önbizalom, fizikai síkon pedig az alapos és TUDATOS táncos létforma.
Az óráknak egy fix szerkezetük van, melyektől fél év után terhetnek el az oktatók kedvükre. A 60 perces online képzések 30 perces része csak és kizárólag TECHNIKAI TRÉNING, és stílusgyakorlat, majd pedig 20 perc mozgássor, vagy könnyedebb koreográfiatanulás az adott stílusokon belül. A “maradék” 10 perc pedig a tánc gyakorlására, illetve a lelkiség erősítése szolgál. Egy Alapképzés program heti 2 online órát, és heti egy alkalom “feedback” et tartalmaz – szinten online formában, melyet az adott oktató dont el, hogyan és miképp csinálja. (Pl facebook live beszélgetés, vagy messengeren, zoomon visszajelzés)

Jelenleg, akikhez tudsz csatlakozni 2021-ben, és ALAPKÉPZÉS Program indítanak az Art Kingdom falain belül ;

1. Csibra Aletta (Afro – Hip Hop – Girly) | Január 12-én indul

2. Kőhalmi Endre (Ghetto – Hip Hop – Newstyle) | Január 13-án indul

3. Börczi Barbara (Complex, Arms Performance, Ghetto) | Februar 8-án indul